Ontdekt in de Rivierenbuurt

Ontdek de Rivierenbuurt!

De Rivierenbuurt; loved by some – ignored by others. En dat is zonde! Niemand kan namelijk ontkennen dat er van alles gebeurt in het stadsdeel; nieuwe zaken die hun deuren openen en local hidden gems die klassiekers zijn geworden, omdat ze al járen van geweldige kwaliteit zijn. Yelpers hebben voor jou deze Top 10 samengesteld met zaken in de Rivierenbuurt die écht de moeite waard zijn!

angelo-italiano

L’ angolo italiano
“Een echt authentiek restaurant, Italiaanse kok en personeel; goede service, waarbij de eigenaar met passie over de gerechten kan vertellen. Zeker een aanrader, geen ‘pizzaknakker’ zoals de meeste Italiaanse restaurants. Bravo!”

 

bettys

Betty’s
“Goede service met een lach, geen zweverige geitenwollensokken-interieur en vooral ontzettend lekker vegetarisch eten: de plekken die deze drie eigenschappen combineren zijn zeldzaam. Wel even reserveren, want het is (terecht!) vaak volgeboekt!”

 

fixables
The Fixables
“Fantastische service, echt, ik kan ze gewoon niet vaak genoeg aanbevelen. Als er iets is met je telefoon, ga naar The Fixables; snel, vriendelijk, je krijgt zelfs heerlijke koffie terwijl je wacht!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *