I amsterdam Store in AMSTERDAM

De I amsterdam Store op het Centraal Station is dé plek voor iedereen die wil weten wat er te doen is in de hoofdstad en zich wil laten inspireren door het beste wat Amsterdam te bieden heeft.

Voor bezoekers en bewoners

De I amsterdam Store is een winkel voor zowel bezoekers als Amsterdammers, met de beste Amsterdamse producten, souvenirs, boeken en toegangskaarten voor musea en evenementen. Het is meer dan alleen een winkel: de I amsterdam Store is ook een informatiepunt waar je alles te weten kunt komen over de evenementen in Amsterdam. Dit kan door persoonlijk advies, maar ook aan de leestafel via iPads met toegang tot de I amsterdam portal en andere websites. Ga naar de I amsterdam Store homepage voor meer informatie!

Thema&rsquo:s

De winkel is ingericht aan de hand van verschillende thema&rsquo:s: &lsquo:Best of Amsterdam&rsquo: met lokale producten, boeken over de stad en cadeautjes, &lsquo:Made in Amsterdam&rsquo: met lokale lekkernijen zoals de geliefde Tony&rsquo:s Chocolonely chocola. Kijk ook naar &lsquo:Blockbusters&rsquo: als je op zoek bent naar informatie over of kaarten voor grote evenementen, zoals de nieuwste tentoonstelling in het Stedelijk. Bij &lsquo:Dutch Flowers&rsquo: vind je alles over het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum en natuurlijk staat &lsquo:I amsterdam&rsquo: volledig in het teken van alle merchandise met het I amsterdam logo!

Let op: je kunt in de I amsterdam Store alleen met pin of creditcard betalen.

Bekijk de I amsterdam Store homepage voor meer informatie.

Meer informatie over I amsterdam Store kan je ook vinden op de website http://www.iamsterdam.com/en/visiting/what-to-do/shopping/i-amsterdam-store

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De Ruijterkade 28
Amsterdam 1012 AA NH NL
Routebeschrijving
Ma-wo: 08:00 - 19:00 uur, do-za: 08:00 - 20:00 uur, zo: 09:00 - 18:00 uur.